HBO Max: Data lansarii, preturile, spectacolele si filmele pe care le poti astepta

AT&T ruleaza deja o parada de servicii de streaming video: HBO Go, HBO Now, AT&T TV, AT&T TV Now si AT&T TV Watch. Atunci de ce sa n-ai adauga inca unul daca tot sunt asa multe? Numai ca asta ar urma sa fie cel mai serios dintre ele, cel care este creat special pentru a crea concurenta pentru Netflix. Da, anul viitor cei de la AT&T vor lansa HBO Max, opțiunea sa de streaming proiectata special pentru a concura cu Netflix. Si nu e singurul serviciu proiectat pentru a concura cu Netflix, avand in vedere faptul ca noiembrie va vedea lansarea unor serivicii precum Apple TV Plus sau Disney Plus. Care si ele au investit masiv cu scopul de a avea o sansa la a detrona Netflix ca cel mai popular serviciu de streaming, desi n-au reusit servicii mult mai consacrate (ca Amazon Prime sau Hulu). 

Insa cele mai importante detalii in legatura cu acest nou HBO Max raman neclare. Asta ar trebui sa se schimbe in cursul zilei de marti, atunci cand unitatea WarnerMedia de la AT&T va face o prezentare investitorilor si analistilor, una care este de asteptat sa completeze cele mai mari intrebari in legatura cu noa platforma de streaming a brandului HBO.

Dupa cum spuneam, HBO Max va fi avangarda frontului AT&T in asa-numitele razboaie de streaming. Cu Netflix (care are in momentul de fata peste 150 de milioane de abonați din întreaga lume) dominand in mod autoritar platformele de streaming TV, o multime de companii de media si tehnologie lanseaza propriile optiuni de streaming in urmatoarele sase luni pentru a concura. Apple va lansa Apple TV Plus in doar cateva zile, noua titluri ce vor aparea pe 1 noiembrie, serviciu care va fi urmat la mai putin de o saptamana de Disney Plus, pe 12 noiembrie, cu un catalog urias de emisiuni, filme si seriale originale. Se pare ca noul serviciu de streaming HBO Max va fi lansat la inceputul anului viitor. Toate cele trei servicii vor trebui sa faca fata concurentei stabilite de Netflix, Amazon Prime Video, Hulu si alțe platforme de streaming care sunt deja consacrate in domeniu.

Prezentarea de marti a HBO Max, incepand cu ora 14:00. PT, este de asteptat sa explice modul in care participantii AT&T in razboaiele de streaming se vor separa de restul: cat costa HBO Max, ceea ce o face semnificativ diferita fata de toate celelalte moduri in care poti urmari HBO si – eventual – ce fel de seriale ar putea fi difuzate pe aceasta noua platforma de streaming, iar lumea se asteapta la Game of Thrones.

Serviciul de streaming HBO Now costa in jur de 15 dolari pe luna, asa ca cele mai multe speculatii in legatura cu costul lui HBO Max au fost ridicate pana la acel punct. Un raport din luna iunie a spus ca compania are in vedere intre 16 si 17 dolari pe luna, dar un alt raport in cadrul lunii trecute a declarat ca AT&T poate pretul HBO Max va fi acelasi ca cel al HBO Now, la 15 dolari pe luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *