Card debit de la Samsung

Samsung are un nou serviciu de administrare si a cardului de debit Samsung Money care te va ajuta in achizioarea noile telefoane care vor aparea in cursul acestui. Acest serviciu este ofert printr-un parteneriat cu o compania online de finante personale SoFi. Cardul de debit va fi disponibil prin Mastercard in SUA, nu va percepe comisioane. Utilizatorii Samsung vor putea sa isi verifice soldul, sa examineze tranzactiile anterioare si sa caute tranzactii prin intermediul aplicatiei Samsung Pay. Se poate semnaliza activitatea suspecta, poate sa intrerupa sau sa reporneasca cheltuielile, poate ingheta cardul si sa schimbe PIN-ul. Acest serviciu este virtual, dar totusi va exista si un card fizic, la fel ca Apple Card.

Samsung nu imita in totalitatea compania Apple, pentru ca Apple ofera un card de credit, iar Samsung un card de debit. Doua din fiecare trei tranzactii cu carduri efectuate in SUA sunt prin carduri de debit prelatite si neplatite. Un studiu a arata ca platile cu un card de credit a depasit platile cu un card de debit cu 30%.

Samsung Money are cateva reguli. Prima se refera la faptul ca nu vei putea introduce niciun cont de numerar. Si nu exista nicio posibilitatea de a se returna numeralul ca in cazul Apple Card. Cei care vor avea cardul de debit de la Samsung vor putea sa beneficieze de recompensele care se vor putea utiliza in magazinul Samsung si cu alti parteneri. Un exemplu de ofera este urmatoarea: utilizatorii Galaxy care vor avea 1.000 de puncte de recompensa vor putea sa rascumpere puncte pentru 5 dolari, care vor fi depuse in conturile Samsung Money.

Cardul de debit arata cea ma recenta evolutie a Samsung Pay. Astfel ca, Samsung se alatura companiei Apple si Google, care si el are un card de debit. Aceste companii au cautat modalitati de a se extinde si de a oferi utilizatorilor sa plateasca diferite articole pentru dispozitivele lor. A oferi un card de debit dau de credit este un semn de a construi loialitatea clinetilor si de a concura cu rivalii. Cardul de debit de la Samsung vine chiar intr-o perioada oportuna, in care oamenii sunt mai chibzuiti si nu mai cheltuiesc aiurea banii, din cauza crizei provocate de virusul corona.

Samsung a introdus Samsung Pay in anul 2015. Ideea era ca utilizatori sa isi cumpere articole pentru telefonul lor Galaxy din magazine si a introdus tehnologia NFC cardurilor. Acest lucru le-a oferit utilizatorilor sa adauge carduri de fidelitate, de a primi inapoi numerar pentru a face anumite cumparaturi si de a profita de promotii.

Prin urmare, daca esti un utilizator Samsung, poate te-ar interesa acest nou serviciu si cardul de debit pe care il poate oferi si care te poate ajuta sa colectezi recompense si sa le folosesti pentru a-ti cumpara diferite accesorii pentru telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *