Biciclete pentru interior

Daca esti un pasionat de ciclism si in unele zile nu poti iesi afara, dar nici nu vrei sa renunti la antrenamentul tau zilnic, o bicicleta pentru interior ar fi o solutie foarte buna. Dar spre deosebire de bicicletele standard, bicicletele de antrenament ofera senzatia drumului, urcarile, coborarile, este o reproducere realista. Ofera o experienta foarte buna si daca din cauza vremii nu poti sa mergi afara pentru antrenament, aceste biciclete sunt foarte bune. Sunt destul de multe modele de biciclete de antrenament pe piata, dar in randurile de mai jos le voi descrie pe cele mai bune, avand preturi diferite. Chiar daca este profesionist sau incepator, vei gasi ceva care sa fie pe placul tau. 

Tacx Neo 2T Smart Trainer se poate conecta la aplicatia Tacx Training, ofera o seride functii, doar ca necesita un abonament lunar intre 12 si 17 dolari pentru functiile premium. Se pot alege mai multe antrenamentele, poti sa alegi un drum cu o inclinatie de 25%. A oferit senzatia drumului real. Bicicleta este foarte silentioasa. Ea este singura bicileta care are nevoie de indepartarea rotii din spate si a casetei. Are un pret destul de mare, costa 1,399 de dolari. 

Wahoo KICKR Snap nu are nevoie de asamblare. Dupa ce bicicleta este pusa in functiune se poate conecta la orice aplicatie de antrenament si beneficiezi de o proba gratuita de 30 de zile. Poate sa ofere inclinatii de pana la 12%. Este singura bicicleta care are nevoie de o alimentare externa, iar adaptorul vine la pachet cu bicicleta. Aceasta costa 500 de dolari. 

Alpcour Fluid Bike Trainer se poate gasi la pretul de 300 de dolari pe Amazon. Aceasta nu are abilitati atat de inteligente ca alte modele, dar se poate folosi cu o aplicatie de antrenament. Este recomandat sa se plaseze bicicleta pe un covor sau pe cauciuc. 

Saris Aluminum Rollers se gaseste la un pret de 299 de dolari si rolele de aluminiu se potrivesc pentru roti de 16 inci. Acest tip de bicicleta necesita o mai mare concentrare decat altele. Daca nu esti suficient de concentrat este posibil sa cazi. Acet model este potrivit pentru imbunatatirea echilibrului si controlului, iar dupa cateva zile vei vedea ca ai rezultate mai bune. 

Kinetic Rock and Roll Trainer este conceput pentru a permite o balansarea laterala, reusind sa imite antrenamentul de afara. Nivelul inclinatiei este mai mic, este de doar 10%. Se poate conecta cu aplicatia Kinetic sau TrainerRoad. Aceasta bicicleta se gaseste la un pret de 749 de dolari. 

Prin urmare, daca ai nevoie de o bicicleta pentru interior atunci cand vremea nu este prea favorabila pentru un antrenament in aer liber, modelele prezentate mai sus sunt unele dintre cele mai bune si le poti alege in functie de buget si de preferinte. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *