Boxe la reducere

Daca ai nevoie in aceasta perioada de o boxa portabila, se poate spune ca este norocos, pentru ca inca sunt valabile ofertele la unele companii de Black Friday, iar daca nu ai un buget prea mare, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si boxe bune sub 50 de dolari. Daca vrei sa afli care sunt aceste modele, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

JBL Clip 3 costa 30 de dolari, fiind acum la jumatate de pret. Este micro Bluetooth si se gaseste in negru, albastru si gri si este complet impermeabil. Clip 4 va fi lansat in decembrie si va avea un design nou.

UE Wonderboom 2 costa 50 de dolari si poti sa economisesti 30 de dolari. Durata de viata a bateriei este mai buna, calitatea sunetului este foarte buna si se gaseste intr-o varietate de culori vesele.

Tribit Stormbox Micro costa 40 de dolari, reusind sa economisesti 10 dolari. Este o boxa foarte mica, fiind foarte usor de transportat, are un sunet foarte bun pentru dimensiunea sa, este rezistent la apa si se incarca prin USB-C.

JBL Flip 5 costa 70 de dolari si poti sa economisesti 35 de dolari si primeste adesea multe actualizari ce il imbunatatesc.

Bose SoundLink Color II costa 79 de dolari si poti sa economisesti 50 de dolari. Se gaseste in mai multe culori, iar pentru dimensiunea sa, calitatea sunetului este foarte buna. 

Ultimate Ears Megaboom 3 costa 100 de dolari, fiind la jumatate de pret. Este o boxa mai scumpa, dar calitatea sunetului este excelenta.

Sony SRS-XB23 costa 58 de dolari si poti sa economisesti 42 de dolari. Are un design cilindric, calitatea sunetului este destul de buna, basul este puternic, doar ca nu este mai bun decat la alti rivali, dar pentru acest pret, este foarte bine.

Sony SRS-Xb43 costa 150 de dolari si poti sa economisesti 100 de dolari. Desi este o boxa mai scumpa, este una dintre cele mai bune boxe portabile Bluetooth si este mai mare. Este compacta, basul este puternic si sunetul este foarte bun. Are lumini incorporate si este rezistenta la apa.

Sony GTX-XB73 costa 198 de dolari si poti sa economisesti 152 de dolari. Este una dintre cele mai mari boxe Bluetooth de la Sony, este portabila, doar ca are nevoie de curent, este grea, are 12 kg si poate fi asezat pe verticala sau orizantala si ofere un spectacol de lumini.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o boxa portabila, poti sa alegi dintre modele care inca se afla la reducere la unele companii, iar daca bugetul tau este limitat la 50 de dolari, nu trebuie sa te ingrijorezi ca boxele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune, iar ultimele boxe sunt ceva mai scumpe si mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *