JBL Go 3- review

Compania JBL realizeaza unele dintre cele mai bune boxe. Anul acesta s-a ocupat sa lanseze o boxa la care sa introduca modificarile necesare. JBL go 3 este cea mai mica boxa a companiei, este acoperita de un material durabil, are un design nou, dar are si un sunet potrivit pentru dimensiunile sale. Daca te intereseaza sa iti cumperi o boxa, dar care sa nu fie prea scumpa, dar in acelasi timp sa fie si calitativa, te invit sa urmaresti descrierea de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre noua boxa de la JBL.

JBL Go se gaseste la un pret de 40 de dolari, se gaseste in mai multe culori. Boxa se poate aseza atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Boxa are un design mai simplu decat Clip 4 si este mai usor. JBL Go 3 este posibil sa fie o alegere mai potrivita pentru majoritatea persoanelor, atat datorita greutatii sale care este mai mici, dar este si mai usor de transportat. 

JBL Go 3 ofera un sunet foarte bun, bogat, basul este puternic, dar cu melodiile mai solicitante boxa poate sa ofere doar un sunet decent. Boxa se descurca bine chiar si cu redarea filmelor de pe telefon sau alt dispozitiv. Basul nu este atat de puternic ca la boxele de dimensiuni mai mari, dar este potrivit pentru melodiile de fundal si functioneaza cel mai bine la volum de 50-75%. Daca volumul va fi mai mare, calitatea sunetului este posibil sa nu mai fie la fel de buna, mai ales daca sunt multe instrumente. Dar pentru dimensiunile sale mici, suna destul de bine.

In comparatie cu rivalii sai, JBL Go 3 se pozitioneaza bine, fiind o boxa mica buna. Ea se poate asocia la 2 difuzoare pentru a obtine un sunet stereo. JBL Go 3 nu este compatibila cu aplicatia JBL, deci nu se poate conecta la mai multe difuzoare pentru modul PartyBoost precum Clip 4. Compania a eliminat functia pe care o avea Go 2 referitoare la conectarea la un dispozitiv care nu este Bluetooth.

Pe langa un sunet bun, boxa are si o lunga durata de viata a bateriei, astfel ca rezista timp de 10 ore, fiind mai buna decat cea a Clip 4, dar si mai buna decat a alot boxe.. Boxa are Bluetooth 5.1, versiunea noua, este rezistenta la apa si la praf, are IPX6, nu IPX7, ceea ce inseamna ca poate ramane sub apa pentru o perioada mai scurta de timp.

Acestea fiind spuse, JBL Go 3 este o boxa mica, dar buna, are un design nou si mai buna decat modelul dinaintea sa, are o constructie solida si robusta, iar calitatea sunetului este destul de buna si este o boxa ieftina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *